STAN 105m2 i BAŠTA CIGLANE

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU
Stan ima 105 m2, naselje Ciglane ,Ulica Hakije Kulenovića. Sastoji se od :tri spavace sobe, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom u otvorenom prostoru, jedan spajiz, walk in ormar (5 m*1,20 m), predsoblje sa amarickim plakarom, wc sa umivaonikom, posebno banja sa wc-om i masinama za pranje i susenje, kuhinja je opremljena sa DenKUCHEN kuhinjom, double sided friziderom Samsung i svim potreebnim aparatima.

Orginalno stan je imao 84 m2 i proširen je za veličinu jedne veće spavaće sobe.
Stan je potpuno renoviran, nema centimetra stare elektro niti vodovodne instalacije, sve sijalice su led, sto paneli sto indirektna svjetla, na svakoj slavini ukljucujuci i onu u basti dolazi topla voda.
Namjestaj u dnevnoj sobi i trepzariji je Inside by Eco, kupljen prosle godine. Spavaca soba je Belona.
Basta je 58 m2, potpuno otpremljena, rasvjeta i uticnice su postavljene prosle godine, na sanku je moguce rostiljati, a imate i topu vodu, pored garniture kupljene u YSKU, postoje jos sjedalice i dva velika suncobrana. Iz baste je moguce izaci na zelenu povrsinu, takodjer i uci, jer postoji normalna brava. U zardinjerama se nalazi najkvalitetnija zemlja za cvijece, tako da je moguce svaku kulturu zasaditi i uzivati u potpunom amijentu: stana/kuce sa bastom u centru grada Sarajeva!
Stan posjeduje alarm sa dojavom, a zgrada videnadzor.
U zgradi zivi samo 8 stanara, a komsije su divne, i posto je stan na samom kraju zgrade, mi uzivamo ujutro uz budjenje ptica, zelenilu, a u samom centru grada.
Ono sto je veliki benefit jeste da je uvijek moguce naci mjesto za parkiranje ispred samog ulaza u zgradu.
062/649-370

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »