RENOVIRAN NAMJEŠTEN STAN 94m2 ( tri apartmana)

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU
NAMJEŠTEN I KOMPLETNO RENOVIRAN Stan je površine 94 m2 i nalazi se na IV spratu (nije zadnji sprat), u ulici Fra Grge Martića,ulaz pored gradske katedrale sa trga.

Sastoji se iz hodnika i tri zasebna apartmana.

Dva apartmana su po 26 m2 koja su opremljena zasebnim kupatilima sa tuš kabinom, mini kuhinjom, vatrodojavnim sistemom, klimatizirana.

Treci apartman je 36 m2 i on se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe i kupatila sa tus kabinom i wc-om. Zajednicki hodnik kao i haustor je pokriven video nadzorom i opremom koja memoriše snimke do 15 dana. Svaki apartman posjeduje smart odlagac za smart karticu kojom se kontrolise potrosnja struje. U hodniku, radi ustede rasvjeta se pali na senzor pokreta.

Kompletan stan je potpuno renoviran, izlivena je AB ploča, estrih i uradjeni su potpuno novi zidovi. Grijanje je podno i regulacija je putem najnovijeg aparata na daljinsko upravljanje.

Vanjska stolarija je PVC, dok je unutrašnja drvena. Pod su keramicke plocice ispod kojih je sprovedeno podno grijanje u svim apartmanima kao i u zajednickom hodniku. Ulazna vrata od stana kao i od sva tri apartmana su blindirana.

Plocasti namještaj je rađen od Eger iverice dok su ostali dijelovi radjeni po narudzbi.

Stan je planski renoviran da zadovoljava kategoriju 4*. TV prijemnici (4 klmada) su marke Sony, klime LG, ugradbeni frizideri Candy kao i kuhinjske ploce. Svaki apartman ima svu potrebnu opremu za kuhanje. Svaka soba posjeduje elektronski sef, susilo za kosu, hotelsku dasku i peglu, drzac za kofere, kompletnu posteljinu, peskire, podmetace i sve sto je potrebno za rad.

Stan se prodaje u cijelosti sa svom pratecom opremom koja je nova i koja ima vazecu garanciju.

Ukupni kapacitet objekta je 8 osoba.

Stan se nalazi na trenutno najboljoj lokaciji u Sarajevu odmah uz Katedralu.Blizu svih sadržaja: restorani ,ljetnje bašte, banke, gradski prevoz,kafići, supermarketi. Turističko jezgro grada.
U osnovi se prodaje biznis ,koji kada se normalizuju uslovi za putovanja i dolazak turista predstavlja veliki potencijal .
062/649-370

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »