Objekat 850 m2 i 2458 m2 zemljišta

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU
Objekat od 850 m2, na parceli od 2548 m2, naselje Hotonj općina Vogošća. Nalazi se u bliziniHifa petrol pumpe, u blizini nove stambene zgrade u izgradnji.
Riječ je o samostojećoj vangabaritnoj vili smještenoj u zelenoj oazi nadomak Sarajeva, svega 6 kilometara od zgrade Predsjedništva.
Kuća se sastoji od prizemne etaže pogodne za parking, kao i razne djelatnosti i potrebe stanara.
Prvi i drugi sprat čine prostran stambeni prostor polivalentnog rasporeda koji može odgovoriti na razne stambene, ali i poslovne namjene. Kuća dodatno raspolaže prostorom u potkrovlju koji takođe može biti prilagođen i dodatno iskreiran, u smjeru nekog zasebnog stana, ali i kina, mini fitnes centra i sl.

Ovisno o potrebama, ambicijama i željama ova kuća ,u neposrednoj blizini centru Sarajeva , se može uz minimalne intervencije lako prilagoditi i prenamijeniti.
Objekat je korišten kao rezidencija, trenutno iziskuje određeno osvježenje, a vrlo je pogodan za razne pooslovne namjene, od hotela, staračkog doma, škole… ili bilo koje firme koja želi svojim uposlenicima osigurati inspirativno mjesto za rad.

Zemljište oko kuće ima uređenu hortikulturu, zeleno je, mirno i sigurno. Savršen plan za bijeg od gradske buke i vreve, savršena oaza za rad ali i uživanje. Dodatna prednost je asfaltiran i lagan pristup objektu s glavne ceste, svega nekoliko minuta od Hifa pumpe.

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »