KAPARISANO NOVA GRADNJA 132 m2 HOTONJ

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU
Luksuzan stan 132 m2, u novoj zgradi naselje Hotonj, blizu osnovne škole i preko puta džamije na Hotonju.Objekat je završen i svi stanovi su useljeni.Ostao je samo ovaj stan u ponudi.
Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje,trpezarije, velike terase, kupatila , degažmana, velike spavaće sobe sa kupatilom i garderoberom, dvije druge spavaće spavaće sobe.
Dvostrano orjentisan jugo-zapadno, dobro osunčan stan. Izlaz na veliku terasu, U suterenu su dostupna dva garažna mjesta,moguće je kupiti li oba ili samo jedo garažno mjesto.
Sistem grijanja je podno plus radijatori ,centralni sistem na plinski bojler. Na ulazu je video interfon, ulazak na šifru. Video nadzor objekta.
U cijelom objektu ima ukupno 8 stanova, što čini kvalitet života na višoj razini, s obizom sa kim dijelite haustor i kakvo je okruženje.
Ovo je miran kraj ,udaljenost od glavne ceste gdje ima autobuska linija nekih 500m.
U stanu se trenutno završavaju detalji ,lajsne itd, i bite će očišćeno detaljno i završeno za 10-15 dana.
Ugrađeni kvaliteni materijali: troslojni parket dužice plaćen 120 KM/m2, unutrašnja vrata u sobama plaćena 700 KM/komad, kvalitene pločice, prozori PVC deblji profil sa troslojnim staklom, Rehau profil itd.
cijena 3000 KM/m2

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »