Iznajmljen Penthouse centar Sarajevo

Kontaktirajte za cijenu

Opis

IZNAJMLJUJE SE

Luksuzan stan penthouse 250m2 u centru Sarajeva ulica Terezije, nadomak Marijin dvora.

Dvoetažni, sa 4 spavaće sobe, 5 kupaonica, 1 toalet za goste

2 kuhinje, 2 dnevne, trpezarija;

-studijski kutak s bibliotekom, krovni dio s dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom, jakuzzijem, saunom i malom plažom, roštiljem i trpezarijom;

-garaža za 2 automobila;

-otvoreni krovni vrt – 150 m2.

DODATNE INFORMACIJE:

-6 sprat, sa liftom, 2 balkona -7 m2 i krovni vrt sa spomenutim sadržajem.

Riječ je o luksuzno opremljenom apartmanu na 2 kata u nedavno izgrađenoj stambenoj zgradi na vrlo atraktivnoj lokaciji u centru grada. Nalazi se na samo 5 minuta udaljenosti od centra Skenderije, centra grada Sarajeva i svih potrebnih sadržaja.

Zgrada se nalazi odvojeno od gradske buke i istovremeno je izravno povezana sa gradskim događajima. Stan je opremljen najnovijim sistemom grijanja (toplotnom pumpom) kao i mogućnošću prelaska na plinsko grijanje. Svi ugrađeni materijali i oprema posebno su odabrani i dizajnirani prema funkciji svake prostorije. Dizajniran je kao “Open plan” koncept, sa ogromnim dnevnim boravkom sa kaminom, kuhinjom sa ostrvom i neodoljivim zelenim prostorom pored stubišta. Svaka od 4 spavaće sobe ima svoju kupaonicu i garderobu, a apartman ima unutarnju baštu na krovu s prekrasnim pogledom na grad, roštilj, vanjsku TV scenu, saunu, jacuzzi i plažu s pogledom na grad.

Posebna pažnja posvećena je intimnosti prostora, sigurnosnoj zaštiti i neovisnosti. Sustav s dodatnim spremnikom vode priprema se u slučaju nestanka i problema s distribucijom vode u gradskoj mreži. Cijeli je stan prozračan, neupadljiv, moderan i neodoljiv za život.

APARTMAN SE IZNAJMLJE ISKLJUČIVO NA DUGI PERIOD

CIJENA / MJESEC: 5.000,00 €

062/649-370

Virtuelna šetnja

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »