IZDATO Penthouse 250 m2 i terasa 134m2

Kontaktirajte za cijenu

Opis

IZNAJMLJUJE SE
Luksuzan stan penthouse 388 m2, od toga terasa je 134 m2 u centru Sarajeva ulica Terezije, nadomak Marijin dvora.
Dvoetažni, sa 4 spavaće sobe, 5 kupaonica, 1 toalet za goste
2 kuhinje, 2 dnevne, trpezarija;
-studijski kutak s bibliotekom, krovni dio s dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom, jakuzzijem, saunom i malom plažom, roštiljem i trpezarijom;
-garaža za 2 automobila;
-otvoreni krovni vrt – 150 m2.
DODATNE INFORMACIJE:
-6 sprat, sa liftom, 2 balkona -7 m2 i krovni vrt sa spomenutim sadržajem.
Riječ je o luksuzno opremljenom apartmanu na 2 kata u nedavno izgrađenoj stambenoj zgradi na vrlo atraktivnoj lokaciji u centru grada. Nalazi se na samo 5 minuta udaljenosti od centra Skenderije, centra grada Sarajeva i svih potrebnih sadržaja.
Zgrada se nalazi odvojeno od gradske buke i istovremeno je izravno povezana sa gradskim događajima. Stan je opremljen najnovijim sistemom grijanja (toplotnom pumpom) kao i mogućnošću prelaska na plinsko grijanje. Svi ugrađeni materijali i oprema posebno su odabrani i dizajnirani prema funkciji svake prostorije. Dizajniran je kao “Open plan” koncept, sa ogromnim dnevnim boravkom sa kaminom, kuhinjom sa ostrvom i neodoljivim zelenim prostorom pored stubišta. Svaka od 4 spavaće sobe ima svoju kupaonicu i garderobu, a apartman ima unutarnju baštu na krovu s prekrasnim pogledom na grad, roštilj, vanjsku TV scenu, saunu, jacuzzi i plažu s pogledom na grad.

Posebna pažnja posvećena je intimnosti prostora, sigurnosnoj zaštiti i neovisnosti. Sustav s dodatnim spremnikom vode priprema se u slučaju nestanka i problema s distribucijom vode u gradskoj mreži. Cijeli je stan prozračan, neupadljiv, moderan i neodoljiv za život.

APARTMAN SE IZNAJMLJUJE ISKLJUČIVO NA DUGI PERIOD
062/649-370

Virtuelna šetnja

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »