FARMA PILIĆA I ZEMLJIŠTE 11 DULUMA VISOKO

650.000 KM

Opis

NA PRODAJU
Farma Pilića sa kompletnom opremom, sa 11.000 m2 zemljišta , porodična kuća p+1.
Farama je u potpunosti opremljena, u pogonu radi već 13 godina, uhodan posao sa sigurnom zaradom. Postoje godišnji bilansi o prometu.
Farma za tov pilića, klaonica, prerada mesa, sušara, hladnjača, stambena kuća i zemljište površine 11042 m2. Lokacija: K.O. Kondžilo, MZ Maurovići, Grad Visoko, entitet Federacija Bosne i Hercegovine, Država Bosna i Hercegovina!

Farma za tov pilića ima kapacitet od 16.000,00 pilića u jednom ciklusu. Zgrada je dimenzija 75 x 25 metara na dva sprata sa instaliranom svom kompjuterskom i elektro opremom. Proizvodnja je digitalizovana i kompjuterski se prati razvoj pilića (hranjenje i pojenje), a grijanje je elektromehanizovano i sve se radi automatski.
Objekat za preradu mesa je namenski izgrađen objekat za preradu mesa (piletina, junetina, jagnjetina) sa svom opremom. U sklopu prerade mesa nalaze se 3 frižidera do -30°C, 2 sušare, te magacinske i garažne prostorije. Poslovni prostor za registrovani obrt (2 lokala). Iznad ovih prostorija na spratu su prostorije za smještaj radne snage. Pomoćne zgrade, dvije štale, krov. Klaonica sa opremom za klanje sitne i krupne stoke.
Rezidencijalna kuća na dvije etaže, 120 m2. Odvojeni prvi sprat, drugi sprat.
Zemljište 11042 m2.
Svi objekti imaju građevinsku dozvolu, a postoji i građevinska dozvola za planiranu novogradnju 75 x 25 m2 za dodatni kapacitet od 16.000,00 kokoši.
Farma za tov pilića ima ekološku dozvolu i svu dokumentaciju za uspješnu proizvodnju pilića.
Svi objekti su priključeni na trofaznu struju i postavljen je električni transformator za proizvodnju i cijelo imanje.
Na posjedu se nalazi porodična kuća prizemlje i sprat. U sklopu farme nalaze se pomoćni objekti ,kancelarija, apartman, garaža, sušara za meso, dvije prostorije za skladištenje -hladnjače.

Takođe na posjedu se nalazi i voćnjak ,iznad objekta.
Pristup je sa asfaltne ceste.Udaljenost od centra Visokog i autoputa je 11 km. Budući investitor ima puno mogućnosti ,da nastavi posao tovljenja pilića, postoje ugovori sa sigurnim kupcima. Takođe tu je i mogućnost širenja posla na preradu mesa, i izgradnju dodatnih objekata.
Za sve dodatne informaciije, za obilazak objekta i uvid u dokumentaciju stojimo na raspolaganju
062/649-370

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »