CENTAR LUX STAN 100 m2

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU

Kompletno luksuzno namješten stan , renoviran . Stan se nalazi u centru Sarajeva u ulici Čekaluša Čikma ,na trećem spratu stambene zgrade.Kvadratura stana je 100 m2 +korištenje uređenog tavanskog prostora .Sastoji se od velikog hodnika,kupatila,dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom i trpezarijom, zatim radnog dijela, i dvije spavaće sobe.

U neposrednoj blizini se nalaze: Medicinski fakultet, restoran Četiri sobe gosp- Safije,restoran Avlija, kafe bar, Italijanska ambasada, autobusko stajalište.Strogi centar je na 10 min laganog hodanja.U samom stanu je jako tiho i mirno.Primarna orjentacija je južna, i iz stana ima pogled jer je na zadnjem spratu .Velikim prozorom omogućeno je dosta svjetla.

OPREMLJENOST

Stan je kompletno renoviran i luksuzno opremljen.Nova ulazna blind vrata, novi prozori ,unutrašnja vrata,nove električne instalacije sa modernom rasvjetom ,parket prva klasa.Kupatilo sa hidromasažnom kadom i odvojenom tuš kabinom.Nova ugradbena kvalitetno izrađena kuhinja sa perilicom sa suđe.Nekoliko ugradbenih plakara : u hodniku ,radnom dijelu i spavaćoj sobi.Plakari su kvaliteno izrađeni i otvaraju se bez upotrebe ručki.Etažno plinsko grijanje, klima uređaj, skriveni uzidani sef.

Ovaj stan je korišten samo dvije godine od strane jedne osobe iz ambasade,tako da namještaj i stan odgovaraju novogradnji.Kupovinom stana kupac dobija moderno konipiran prostor za život sa dozom luksuza i posebnosti ,prostor koji je pun svjetla,koji je uveseljava svog korisnika.

TEL:+387 62 649 370

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share

Komentariši

Translate »