Kuća sa zemljištem 3300 m2 Breza

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU KUĆA U BREZI, U ODLIĈNOM STANJU:
1) Površina po vanjskim dimenzijama kuće je 140 m2.
2) Kuća je izgrađena na izuzetno lijepo uređenoj parceli površine 3.300 m2.
3) Vlasništvo kuće i ukupne parcele je 1/1. Kuća ima građevinsku dozvolu i uplanjena je.
4) Kuća ima odliĉnu termoizolaciju. U zimskim mjesecima se brzo zagrije i dugo drži toplotu. U ljetnim mjesecima zadržava vrlo ugodnu temperaturu. Termoizolacija je urađena termofasadom (stiropor 10 cm), toplotnom izolacijom u tavanu i odliĉnom stolarijom.

5) Prizemlje sadrži dnevnu sobu, kamin, trpezariju, kuhinju, kupatilo i wc, veliku terasu zatvorenu pvc stolarijom. Dnevna soba i trpezarija imaju velike pvc portale koji imaju odliĉan pogled na prirodu i daju puno dnevnog svjetla. Kamin zimi daje izuzetno lijep ugođaj.
Visokokvalitetan inverter je ugrađen da može ljeti hladiti, zimi grijati, ali kuća ima odliĉnu izolaciju, pa to do sada nije bilo potrebno.

6) Kuhinja kompletna i odliĉno opremnljena sadrži: pećnicu, kombinovane ploĉe za kuhanje na plin i struju, perilicu posuđa, sudoper, mikrovalnu pećnicu, frižider, zamrzivaĉ, automatski pekaĉ kruha i kolaĉa, kuhalo za vodu, servis za ruĉavanje, dovoljno raznog posuđa i ostale kuhinjske opreme.
7) Kupatilo ima tuš kabinu, mašinu za veš, umivaonik, sušilo za kosu.
8) Druga etaža sadrži dvije spavaće sobe, dvije male ostave.
9) Interfon je ugrađen u dnevnoj i spavaćoj sobi za elektronsko otkljuĉavanje ulaznih vrata.
10) Donja etaža sadrži: ljetna kuhinja (kuhinjski elementi, ploĉa za kuhanje, mikrovalna, zamrzivaĉ, aparat za kafu, kuhalo, veliki sto), podrum (ostava za drva, kosilica, kompletan alat, rezervni wc).
11) Uz kuću je izgrađen izuzetno lijep dio za ljetni boravak: zidani šank za vodu, natkriveni veliki šadrvan sa velikim hrastovim stolovima i udobnom sofom za 10-12 osoba, zidani kamin-pecara uz koju je, sać, roštilj i kotlić. Uz pecaru je i bure-peć.
12) Uz šadrvan je izgrađen veoma lijep potok, a svi ukrasni žbunovi uz šadrvan imaju posebno osvjetljenje iz zemlje.
13) Kuća ima security alarmni sistem konektovan na tri mobilna broja.
14) Kuća ima kablovsku tv, internet i dva telefonska broja.
15) Kuća je poptpuno opremljena, od pribora za ruĉavanje, posuđa za kuhanja, alata za ureĊenje bašte do kompletnog namještaja (garniture za sjedenje, komode, stolovi, trpezarija, francuski ležaji…).
16) Kuća i parcela imaju dva ulaza. Jedan ulaz je asfaltiran i vodi do kuće. Drugi ulaz vodi u voćnjak gdje je napravljena priprema da se napravi još jedna kuća (dovedena voda, struja i kablovi za tv/internet/telefon).
17) Parcela je uređena u dva dijela. Oko kuće je parkovsko uređenje, sve sadnice su planski zasađene i održavane. U drugom dijelu je voćnjak sa 65 stabala i malinjak, pripremljena pozicija za još jednu kuću koja sada služi za proizvodnju meda.
18) Kompletan prostor je idealan za ugodan život ili odliĉan odmor.
19) Cijena kuće sa kompletnim namještajem i svim što sadrži, sa ureĊenom parcelom je 285.000,00 KM

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »