KAPARISAN OBJEKAT SA 4 APARTMANA JAHORINA

Kontaktirajte za cijenu

Opis

OBJEKAT JE KAPARISAN
Za one koje žele više objekat  sa 4 delux apartmana na Jahorini -Olimpijskoj planini. Objekat je potpuno opremljen , a izgrađen je 2013 g s tim što su u avgustu ove godine 2 lux apartmana renovirana u delux. Urađen u planinskom stilu sa upotrebom drveta , kamena i kovanog željeza u enterijeru i na fasadi objekta. Svaki detalj apartmana je pažljivo biran i namjenski rađen za delux apartmane , ništa nije kupljeno u prodavnici . Drvena fasada je ljetos ponovo urađena   sa  najkvalitetnijim Finsko-Slovenskim lakom u enterijeru su korišteni samo prirodni  materijali : drvo, kamen, okamenjeno drvo , vunene tkanine ručno tkane, navlake jastuka ručno heklane, itd.

Ic saune sa muzikom i svjetlosnom terapijom u 2 delux apartmana.

Objekat ima 4 apartmana, kompletno uknjižen objekat sa površinama  svakog apartmana zasebno etažiranog :
-PRIZEMLJE 60 m2
-1 SPRAT 80 m2
-2 SPRAT 62 m2 i 59m2 ( dvoetažni apartmani sa spavaćim sobama u potkrovlju)

Lokacija objekta u blizini staze Poljice, na 100 m. Planina Jahorina u poslednjih nekoliko godina doživljava svoj novi “procvat” i svake sezone broji sve veži broj tursta. Tome su doprinijeli nova uprava, i infrastrukturna ulaganja, kao i rejting i ime Jahorine koje je poznato u regionu kao jedna od najljepših planina za odmor i skijanje.

U Jahorinu se ulaže oko 30 miliona KM, izvršena je zamjena  starog ski lifta novim, izgrađen najduži alpin koster u Evropi od 2,5 km. Napravljeno jezero za osnježavanje , 30.11.19 se pušta u rad nova gondola na Jahorini.

Na polaznoj stanici, kod vještačkog jezera, gradi se ugostiteljski objekat i ambijentalno se uređuje prostor oko jezera koji će gostima omogućiti uživanje na gotovo samom vrhu Jahorine, sa propratnim sadržajima za decu i odrasle.

Sve ovo kupovinu nekretnine za iznajmljivanje kao što je ovaj objekat predstavlja dobru i sigurnu investiciju sa dobrim povratom novca :

061/072-845

062/649-370

 

Značajke

Virtuelna šetnja

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »