Vila otok Brač Hrvatska

Kontaktirajte za cijenu

Opis

rodaje se kvalitetno održavana kuća, sa mramornim stepenicama i mramornom žbukom, na sunčanom otoku Braču na Jadranskom moru u Republici Hrvatskoj. Otok ima 2800 sunčanih sati na godinu, prosječna ljetna temperatura je 27 – 29 °C, a temperatura mora 24 °C.

Kuća leži na uzvisini i 2 km je udaljena od mora i ima prekrasan pogled na morsku pućinu, te očaravajući pogled na noćno nebo i zvijezde.

Nalazi se u selu Škrip, najstarijem selu na Braču, a infrastrukture kao što su supermarketi, hoteli, restoran i drugo su u neposrednoj blizini (oko 2 minute pješice).

Glavni grad otoka Brača, Supetar udaljen je oko 7 km, te ima bolnicu, policijsku stanicu, ljekarne, turistički biro, ured za iznamljivanje automobila, skutera, bicikala, banke i bankomate, benzinske pumpe, veće supermarkete, a Supetar je ujedno i glavna trajektna luka koja povezuje Split i Brač.

Kuća ima 2 sprata (svaki sprat ima svoj zasebni ulaz), 2 dnevne sobe, 2 kuhinje, 2 ostave, 2 kupatila (sa tušem, toaletom i perilicom za veš), 4 spavaće sobe (dva puta dupli krevet, dva puta jednokrevetna varijanta). Svaki sprat ima i veliku terasu, a površina svakog stana iznosi 95 m², uključujući terase.

Ispod kuće se nalazi veliki vinski podrum koji se može koristiti i kao garaža, te parking za 3-5 automobila, kao i lijepi vrt sa stablima voća, drvećem oleandera, cvijećem i velikim bazenom od 35 m². U vrtu se također nalazi i ljetna kuhinja sa unutrašnjim roštiljem i saunom. Cjelokupna površina parcele je 800 m².

Oba stana su potpuno opremljena, sa kuhinjom, kupatilom, krevetima, ormarima, vrtnim namještajem, velikim mramornim stolom i pripadajućim mramornim klupama, sve uračunato

Cijena 350.000 eura
kontakt: sarajcity@gmail.com

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »