STAN 105 m2 U CENTRU 4 SPAVAĆE

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU

Kvalitetan stan sa vrlo funkionalnim i racionalnim  rasporedom        prostorija u objektu sa žutom fasadnom ciglom u naselju Skenderija.Stan ima 105 m2 ,nalazi se na prvom spratu, a sastoji se od:hodnik, veliki dnevni boravak spojen sa trpezarijom, kuhinja,degažman ,tri spavaće sobe, dva kupatila,radna soba,balkon.

Nalazi se u ulici Fehima efendije Čurčića ,na Skenderiji u blizini zgrade EU,blizu gradskog prevoza trolejbus,i na nekoliko minuta od centra grada i BBi centra.

Objekat je građen 1980-ih godina i predstavlja zgradu iz zlatnog perioda graditeljstva u našoj zemlji,što se ogleda u kvaliteti gradnje ,fasada je dupla ventilirana obložena fasadnom ciglom,ispod cigle je zračni sloj pa termoizolacija,pa nosivi zidovi..Takavi objekti se više ne rade na tržištu..Zato su ovakvi objekti vrlo rijetki ..Stanovi su projektovani tako da prostor bude maksimalno iskorišten, da prostorije nisu predimenzionirane niti poddimenzionirane,što je bilo definisano standardima JUS,po kojim svaka prostorija je imala propisan minimum kvadrata i dimenzija.
Ovakav stan je idealan za višečlanu porodicu sa dvoje ili troje djece, gdje će imati komfor jednak komforu u nekoj porodičnoj kući.

ZGRADA IMA LIFT.Stan je na prvom spratu ,a ispod njega ima i prizemlje i mezanin,što praktično znači da je stan po visini drugi sprat ,ali se vodi kao prvi stambeni sprat.

STANJE STANA

Stan je u odličnom stanju..2010 godine je vršeno renovranje kupatila i hodnika gdje su postavljene nove pločice i postavljena su nova blind vrata..A 2001 godine je izmijenjena vanjska stolarija..u ovom trenutku u stanu ne treba ništa raditi ,osim ako se kupcu ne sviđa dizajn parketa ili neki drugi detalji koje želi sebi prilagoditi.Ali to neće biti argument u pregovaranju o cijeni gdje bi budući kupac želio da “obija” cijenu stana govoreći kako u njega treba nešto uložiti…

Cijenu i sve informacije vezano za termin pregleda stana  možete dobiti na broj telefona
062/649-370

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share