CENTAR STAN 65 m2 + DODATAK 20m2

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU
Kvalitetan dvoiposoban stan 65 m2, u ulici Asima Ferhatovića, na visokom prizemlju  ( ispod se nalazi stambeni prostor,sa donje strane visina je kao prvi sprat). S tan čine: hodnik, kupatilo, dnevna soba iz koje se izlazi na balkon, kuhinja sa trpezarijom , velika spavaća soba i manja spavaća soba. Iz velike spavaće sobe se stepeništem ulazi u studio apartman koji je dobiven proširenjem stana u prostor ispod -suterenski prostor ( dobivena saglasnost stanara zgrade). Studio apartman u suterenu ima veliku prostoriju i kupatilo kao i odvojen ulaz u haustor zgrade.
Ovaj prostor je pogodan za više namjena: ordinacija, agencija, atelje, advokatski ured, hobi soba ili soba za goste.
Zgrada u kojoj se nalazi stan nalazi se u blizini kliničkog centra, na samom uglu ulica Marsela Šnajdera i Asima Ferhatovića. U blizini je i rekreativno sportski centar ,stadion Asim Ferhatović, sportska dvorana Zetra. Trolejbuski i autobuski saobraćaj se nalazi na 200 m od stana.Blizu je i fakultet sporta i rekreacije i građevinsko arhitektonski fakultet.
Stan je 2010 godine kompletno renoviran. Nove instalacije, novi drveni prozori sa duplim staklom, blind vrata, pločice u kupatilima.
Stan odmah usljeiv ,kuhinja ostaje u stanu.
061/072-845
062/649-370

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »