STAN 58m2TIBRA PACIFIK 1

Kontaktirajte za cijenu

Opis

Stan se nalazi na adresi Dr.Silve Rizvanbegović 24a, na X spratu. Ukupna površina stana sa lođom iznosi 58,55 m2. Stan se sastoji od hodnika, ostave, kupatila, spavače sobe, kuhinje a dnevna soba i terpezarija čine povezanu cjelinu koja ima izlaz na lođu. Stan je okrenut prema Ilidži (sunčana strana), pogled je otvoren. Stan posjeduje zasebni vodomjer, kalorimetar (plin ide do vrha zgrade gdje se nalazi kotlovnica koja isporučuje grijanje). Račun za grijanje isporučuju KJKP Toplane. Pored centralnog grijanje stan posjeduje i inverter klimu.

Od ostalih priključaka, u stanu je internet, telefon i televizija od Telemach provajdera. U zgradi su dostupni jos: Logosoft i BH Telecom provajderi.
Bitno je naglasiti da je cijeli ulaz pokriven sa cca 14 HD kamera, koje snimaju sve (posjeduju senzore pokreta) te se sadržaj arhivira u posebnoj sobi u kojoj se nalazi sva oprema za nadzor. Ugradnju i održavanje nadzornog sistema vrši firma Unilab, čije prostorije su udaljene cca 30 metara od ulaza u zgradu. Garaža i svi ulazi u garažu su također pokriveni sa kamerama. Pored ovih kamera na ulazu u zgradu postoji i kamera koju je postavio Telemach operater te je moguće na televiziji pratiti živi prenos sa navedene kamere.

Na ulazu u zgradu te na samim spratovima nalaze se senzori pokreta koji automatski pale svjetla. Krov zgrade i oluci su opremljeni grijačima koji se automatski pale zimi pri određenoj temperaturi. Navedeni grijači sprečavaju zadržavanje snijega na krovu i olucima.

U ulazu se nalaze i tri pumpe za vodu, koje pumpaju vodu na više spratove. Ulaz posjeduje i dva lifta, čija se ispravnost svake godine provjerava i potvrđuje (dokumentacija dostupna). Pored toga cijala zgrada i svi stanovi su osigurani. U ulazu se nalazi veći broj protu požarni aparata, na svakom spratu se nalazi hidrant za gašenje požara i ulaz posjeduje dva profesionalna protu požarna crijeva koja su dovoljno duga da mogu dokučiti sve stanove. Hidrantska mreža je konstantno pod pritiskom što je potvrđeno od strane OKI upravitelja. Na svakom spratu se nalazi ručni javljač požara (nadžbukni).

Firma OKI je zadužena za održavanje zgrade, koja je jako dobro održavana obzirom da je procenat naplate preko 80%. Sa navedenom firmom dogovoreno je osim čišćenja same zgrade i čiščenje naselja. Sam ulaz se pored redovnog čišćenja čisti i mašinski bar jednom godišnje.

Na vrhu zgrade nalazi se ploča na kojoj se nalazi konstrukcija kosog krova.

U samom naselju nalaze se tri prodavnice (Rašmer, Bingo, Hasanagić), nekoliko kafića, picerija, restoran turske hrane, privatni vrtić, privatna zubna ambulanta. U blizini naselja nalazi se KŠC osnovna škola, KŠC vrtić, ambulanta, veterinarska stanica, mesnica, pekara, taxi stajalište, džamija i crkva. Cca 50 metara od ulaza nalazi se i dječije igralište. U blizini zgrade nalazi se biciklistička staza i Centar za edukaciju, rekreaciju i sport “Safet Zajko”.

Tramvajske i autobuske stanica su udaljene svega par minuta hoda.

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »