STAN 105m2 + BAŠTA CIGLANE

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU
Stan ima 105 m2, naselje Ciglane ,Ulica Hakije Kulenovića. Sastoji se od :tri spavace sobe, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom u otvorenom prostoru, jedan spajiz, walk in ormar (5 m*1,20 m), predsoblje sa amarickim plakarom, wc sa umivaonikom, posebno banja sa wc-om i masinama za pranje i susenje, kuhinja je opremljena sa DenKUCHEN kuhinjom, double sided friziderom Samsung i svim potreebnim aparatima.
Stan je potpuno renoviran, nema centimetra stare elektro niti vodovodne instalacije, sve sijalice su led, sto paneli sto indirektna svjetla, na svakoj slavini ukljucujuci i onu u basti dolazi topla voda.
Namjestaj u dnevnoj sobi i trepzariji je Inside by Eco, kupljen prosle godine. Spavaca soba je Belona.
Basta je 58 m2, potpuno otpremljena, rasvjeta i uticnice su postavljene prosle godine, na sanku je moguce rostiljati, a imate i topu vodu, pored garniture kupljene u YSKU, postoje jos sjedalice i dva velika suncobrana. Iz baste je moguce izaci na zelenu povrsinu, takodjer i uci, jer postoji normalna brava. U zardinjerama se nalazi najkvalitetnija zemlja za cvijece, tako da je moguce svaku kulturu zasaditi i uzivati u potpunom amijentu: stana/kuce sa bastom u centru grada Sarajeva!
Stan posjeduje alarm sa dojavom, a zgrada videnadzor.
U zgradi zivi samo 8 stanara, a komsije su divne, i posto je stan na samom kraju zgrade, mi uzivamo ujutro uz budjenje ptica, zelenilu, a u samom centru grada.
Ono sto je veliki benefit jeste da je uvijek moguce naci mjesto za parkiranje ispred samog ulaza u zgradu.
062/649-370

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »