OBJEKAT U STROGOM CENTRU 530 m2

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU
Objekat u centru Sarajeva ,Spratnosti : suteren,prizemlje, sprat i potkrovlje, ukupne kvadrature 536 m2 cca.Nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji na nekoliko stotina metara od pješačke zone ulice Maršala Tita, BBi centra. U proteklih 15 godina objekat je korišten kao ambasada . S tim u vezi objekat je opremljen nizom sigurnosnih sistema vezano za ulazak u objekat, kao i pokrivenost video kamerama cijelog objekta i dvorišta. Takođe kuća ima i dupli sistem grijanja, potpuno neovistan agregat ukoliko dođe do prekida snadbjevanja elekternične energije.Sve prostorije su klimatizirane. Parking mjesto i garaža kao i rezervno parking mjesto uz objekat na ulici.

Objekat se može koristiti za više namjena ovisno od želje budućeg zakupca. Objekat je renovira, proširena zadnja etaža,izvšeno nadziđivanje,promijenjen krov u cjelosti,
Sa prvog i drugog sprata se pruža prelijep pogled na centar grada
Objekat je pogodan za rezidenciju,stambenu zgradu sa tri luskuzna stana ili pretvaranje u poslovnu zgradu kao sjedište firme.Sve u zavisnosti od potreba kupca..Takođe dobar je za investirati novac,jer se rijetko prodaje ovakav objekat u centru grada,koji uvijek može vraćati uloženo,kroz iznajmljivanje..
Napomena da je objekat iznajmljivan Engleskoj ambasadi 15g..
Za ozbiljne mušterije stojimo na raspolaganju , za upite o cijeni i druge informacije ,kontakt telefoni :

tel:+387 62 649 370
+387 61 072 845

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »