NOVOGRADNJA “ZETRA” dva stana u ponudi

Kontaktirajte za cijenu

Opis

Objekat je spratnosti S+Pr+2, sa ravnim krovom u vidu krovne terase. Maksimalnih gabarita 18,00 x 10,00m, s tim da je poslednja etaža uvučena sa dvije strane: južna i zapadna te je gabarit ovog sprata 8,10 x 16,10m.
Planirano je da objekat bude od čvrstih i savremenih građevinskih materijala, uklopljen u okolni ambijent.

Suteren je predviđen kao garažni prostor sa ostavama za potrebe stambenog i poslovnog dijela objekta.
Prizemlje je predviđeno kao poslovni prostor – prodajni salon sa pratećim sadržajima.
Prvi i drugi sprat su stambeni sa tri stambene jedinice. Konstrukcija objekta je u vidu skeletnog konstruktivnog sistema kojeg čine AB stubovi, AB ploče i verikalni i horizontalni AB serklaži. Fasadni i pregradni zidovi su od opečnih blokova.

Krov je ravni prohodni u vidu krovne terase. Fasada je kombinacija termo fasade i trespe u drvenom dekoru. Fasadni otvori su od Feal profila 85 ostakljeni troslojnim staklom punjenim argonom. Unutrašnji zidovi su malterisani, gletovani i završno bojeni poludisperzivnim bojama.

Unutrašnja stolarija je drvena, od sačastog jezgra, obostrano obložene MDF pločama i furnirana hrastovim furnirom, te lakirana. Ulazna vrata su protuprovalna, klase 3 otpora na protuprovalnost, zvučno i termo izolirana ispunom od mineralne vune, u drvenom dekoru. Podovi su od lameliranog parketa odnosno keramike za mokre prostorije.
STANOVI PREOSTALI ZA PRODAJU

-STAN 62,5 m2 prvi sprat -dvije spavaće sobe-cijena . 237.000 KM

-PENTHOUSE 135,25 m2 drugi sprat-tri spavaće sobe +velika terasa-cijena 550.000 KM

TEL: +387 62 649 370

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »