STAN 130 m2 CENTAR

900 KM

Opis

Iznajmljuje se kompetno namješten i opremljen moderni dvoetažni stan visokog kvaliteta gradnje površine cca 130m2 na atraktivnoj lokaciji u centru Sarajeva.

Stan se nalazi u vrlo mirnom okruženju, sa mnoštvom prirodne svjetlosti iako je lociran u centru grada. Pogled je na ul. Alekse Šantića/ul. Koševo (sjever) i prema centru grada (jug, jugoistok).

U neposrednoj blizini se nalaze svi važniji sadržaji koji krase život u centru grada: škole, vrtići, parkovi, marketi, javni prevoz, BBI Centar, Sarajevo City Centar, Skenderija, UNITIC, Alta Shoping Centar, Dom Zdravlja Vrazovo, Opća Bolnica, Delagecija Evropske Unije, brojne Ambasade, Vlada Federacije BiH, brojna Ministarstva itd.

Javni prevoz je veoma blizu (tramvaj, trolejbus i autobus).

Auto se može parkirati ispred zgrade (ako ima mjesta). Druga opcija je da se iznajmi parking mjesto u ulici Sutjeska ili na parkingu KJKP RAD u ulici Koševo.

Stan je namjenjen svima koji žele živjeti u centru grada, imati vrhunsku udobnost i kvalitet, a istvremeno sačuvati privatnost i uživati u prelijepom ambijentu.

Prethodni podstanar je bio Ambasador.

CIJENA NAJMA 900 KM
TEL: 062/649-370

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share
Translate »