APARTMAN BJELAŠNICA cca 100m2

249.000 KM

Opis

NA PRODAJU
Luksuzan apartman na Bjelašnici, objekti Brštanica, izgrađeni prije cca 15 godina.Apartman je uknjižen na 96 m2, bez balkona.Balkon ima cca 10 m2.Položaj apartmana je na kraju niza i ima najbolju poziciju na tom dijelu , sa otvorenim pogledom na ski stazu Bjelašnica.

Apartman čine: prizemlju garaža,kupatilo, ostava.Na spratu se nalazi kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom i kaminom i izlaz na veliki balkon sa prelijepim pogledom na ski stazu.Na potkrovlju se nalazi velika spavaća soba u kojoj se zbog velike visine može dodati još i galerija..Ispred objekta se nalazi parking mjesto .

Vlasnik apartmana je u prizemlju napravio garažu, međutim većina apartmana u prizemlju ima sobu ili dnevni boravak, i prizemlje je uknjiženo kao stambeno.Po potrebi ako nekom treba dodatna soba može vratiti namjenu ..a svakako ispred apartmana postoji parking mjesto.
NAPOMENA
Apartman se prodaje sa kompletnim namještajem ,kuhinjom i ugradbenim elementima.Materijali u apartmanu se za klasu kvalitetniji od standardnih apartmana. to se odnosi na parket koji je jasenov, kvalitetne pločice,šank od mermera, kamin obložen kamenom ,ugradbeni elementi ,puno drvo stepenice, itd..
cijena 249.000 KM sa kompletnim namještejem

061/072-845
062/649-370

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share