KUĆA STARI GRAD MAHMUTOVAC

Kontaktirajte za cijenu

Opis

NA PRODAJU
Kuća
Lokacija: Paje 41, Mahmutovac (iznad Bistričke stanice), Stari Grad (Udaljen je 5 min. vožnje od Principovog mosta ili 15 min. šetnje. U krugu od 100 m se nalaze 2 supermarketa, mesnica i pumpa.)
Površina parcele je 185 m2, kuće 320 m2 vlasništvo objekta s okućnicom i zemljišta 1/1 .

Dimenzije kuće su 11×9 m.

Etaže: podrum, sprat 1, sprat 2 i potkrovlje.
Na spratu 1 se nalazi hodnik, veliko kupatilo sa wc-om, mali wc, veliki dnevni boravak sa terpezarijom, kuhinja i dvije spavaće sobe.
Na spratu 2 se nalazi predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, hodnik, veliko kupatilo sa wc-om, mali wc, dvije spavaće sobe i balkon s preljepim pogledom na Sarajevo.
Cjelokupna stolarija je nova (podovi, prozori, vrata). Na kući je urađena izolacija – fasada.

Kuća posjeduje sve priključke. Struja, voda,plin, kablovska televizija, telefon, internet (kablovksa+telefon+ internet – TELEMACH, koja je uvedena unutar imanja).
OKUĆNICA – Ispred kuće se nalazi, pored zatvorene garaže, dodatno parking mjesto u posjedu kuće. U bašti se nalazi i dodatni objekat (5×5 m) idealan za radionu, ostavu i sl.
U bašti su posađena stabla voća (jabuka, dunja, šljiva i višnja), te jagode, ribizle i maline, a od cvijeća su posađene ruže. Ispod stepenica koje vode na drugi sprat smještena je prostrana ostava.
ULAZI: Oba sprata imaju odvojene ulaze, s tim da donji sprat ima i dodatni ulaz iz dvorišta kuće.

DODATNO:
-pored centralnog (plin) grijanja postoji mogućnost grijanja na čvrsta goriva (drva, ugalj) na oba sprata.

cijena 480.000 Km nije fiksno

 

Lokacija

Podijeli ovu nekretninu

Share